E: info@vspecialist.nl | T: 010 7444420

Virtualisatie-APK

U heeft een belangrijke investering gedaan in het virtualiseren van uw IT-infrastructuur en het is van essentieel belang dat deze virtuele infrastructuur ook in de toekomst goed blijft presteren. Wij noemen dit, Stay Tuned!

De Virtualisatie infrastructuur is het hart van uw onderneming en raakt vele aspecten van het datacenter zoals servers, netwerken en opslagsystemen. Daarnaast is het een essentiële schakel in de gebruikerservaring van uw applicaties. Denk hierbij aan performance en beschikbaarheid.

Wat doen wij?

De driedaagse Virtualisatie APK dienst voert in een tweedaags on-site bezoek een grondige analyse uit op de vSphere virtualisatie infrastructuur en bekijkt alle componenten zoals Virtual Center, ESX(i) Hosts, Virtual Machines, Storage en Netwerk. De Virtualisatie APK dienst voor de Microsoft Hyper-V architectuur is momenteel in ontwikkeling.

Alle bevindingen zullen met u besproken worden waarbij tevens advisering voor eventuele aanpassingen wordt gedaan. De derde dag zal off-site besteed worden waarbij alle bevindingen, adviezen en onderbouwing voor de adviezen vastgelegd worden in een professionele rapportage. Dit document is hierdoor eveneens uitermate geschikt voor de kennisopbouw van uw VMware beheerders.

Wie zijn wij?

De Virtualisatie APK dienst is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen freelance Virtualisatie Consultants. De beste specialisten in hun vakgebied met uitgebreide technische kennis en enterprise ervaring. Professionals waarbij kwaliteit, betrokkenheid en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Meer informatie over ons.